dilluns, 5 de novembre del 2007

En rojo

Luces rojas y señoras en ropa interior entre sex-shops, canales y hordas de hombres con los ojos abiertos de par en par y la imaginación como un caballo desbocado. Y a 50 metros del hotel en el que estaba, que rápidamente rebauticé como Hotel Cervino. Mirad y lo entendereis. La escalada a mi habitación era más o menos así.
Qué es más grotesco, ¿señoras exhibiéndose y sonriendo forzadamente tras escaparates de iluminación estridente o enseñando el material bajo un abrigo de falso leopardo en pleno invierno y a la intemperie?
Y yo, que estoy ya curtida de ver las enormes tetas de gigantescos travestis al salir del trabajo, aluciné al ver chicas tan guapas, jóvenes y delicadas sonriendo desde el otro lado del cristal.

3 comentaris:

Rauxa ha dit...

Sens dubte millor que estiguin a l'altre cantó del vidre, millor per elles, més segures i calentetes. Al Japó també l'ofici està reglat de tal manera que tenen "botigues de prostitutes" com en diuen ells...amb una guarderia al final de cada tram per cuidar dels seus fills, tot un detall i una visió normalitzada del què és l'ofici més antic del món.
Vaig llegir fa poc que a Amsterdam estaven començant a tancar els locals del barri roig?

Egon ha dit...

Suposo que tot això déu rfer pujar els preus... i naturalment als pobres holandesos els sortirà més econòmic viatjar a llocs on la cosa no està tant reglada... com per exemple el Camp Nou...

Minerva ha dit...

Conociendo sólo a la sección travesti, me resulta dificil imaginar algo más grotesco...